Alternatief Duitse Hypotheek

Van de overkoepelde organisatie hebben wij het dringend advies gekregen om voorlopig niet in zee te gaan met de aanbieder van de Duitse hypotheek. Als alternatief voor de Duitse hypotheek hebben wij de Belgische hypotheek: Woonlife Zeker/ Argenta. Onderzoek toont aan dat Woonlife Zeker / Argenta in 87 procent de beste hypotheekaanbieder blijkt te zijn. Deze vergelijking is zowel op de rente als op de voorwaarden uitgevoerd. Argenta heeft een 3 maand variabele Eurobor rente (juni 2013 was deze 0,2 procent) met een opslag van 2,1%. Het rentepercentage was dus 2,35! Op een hypotheek van EUR 200.000,- met een rente van 5% kan op jaarbasis meer dan EUR 5000,- worden bespaard. Deze besparing wordt aangewend om EUR 5.000,- extra op de hypotheek af te lossen.

Dus niet beleggen, niet sparen maar daadwerkelijk aflossen!!

De variabele rente zal naar aller waarschijnlijkheid niet zo laag blijven. Uiteraard is het mogelijk de rente tussentijds kosteloos voor 5 jaar vast te zetten*. Maar in die tussentijd heeft u waarschijnlijk veel extra afgelost op uw hypotheek.

Indien u een beleggingshypotheek heeft en u wilt daar vanaf dan is dit ons inzien een goed alternatief voor de Duitse hypotheek.

 

 

*het actuele voordelige rentetarief van Woonlife Zeker staat elders op deze site vermeld.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
MBG Maatbeleg

Bezoekadres: 
Nieuwe Binnenweg 313a
3021GH ROTTERDAM

Telefoonnummer: 
010 425 6080

KvK-nummer: 
24310370

E-mail:
info@mbgmaatbeleg.nl